Zapewniamy:
* cena specjalna 270,00zł osoba
Do menu pakiet napoi zimnych i gorących .
Zupa
Krem gruszka- pietruszka z prażonymi pistacjami i oliwą orzechową.
Dania serwowane
Gęsina confit z jabłkami w glazurze pomarańczowej z pieczonym ziemniakiem
Zrazy wieprzowe w sosie mascarpone z musztardą francuską podane na puree z dyni i batatów z podane z lekką sałatką z rukoli i warzyw z cytrynowym vinegrette.
Tradycyjny żur na wędzonce.
Przekąski zimne w stole
Tradycyjny półmisek wędlin i mięs pieczonych
Pasztet z zająca na sosie tatarskim z jabłkami rajskimi
Polędwiczka pieczona z musem jabłkowym i świeżą miętą
Pstrąg faszerowany na postumencie
Łosoś w galarecie
Śledź na trzy sposoby – cebula z olejem, śmietanowy i po kaszubsku
Roladki z pieczonego rozbefu z pastą orzechową i świeżą rukolą
Tortilla hiszpańska z pieczoną wołowiną i warzywami
Marynaty, pikle, świeże warzywa
Sałatki
Świeży szpinak z pomidorkami koktajlowymi, serem pleśniowym, smażonym boczkiem, prażonymi pestkami dyni i słonecznikiem skropiony sosem vinegrette
Sałatka grecka
Sałatka cezar z grillowanym kurczakiem i grzankami
Sałatka krabowa z awokado
Masło i wybór pieczywa
Bufet słodki
Szarlotka z kruszonką
Sernik z wiśniami
Ciasto piaskowe z owocami sezonowymi
Kompozycja owoców sezonowych