SYLWESTER 2017/2018

Spędź z nami wyjątkową noc! START GODZINA 20:00 do 5:00

Zapewniamy:

  • ZABAWĘ DO BIAŁEGO RANA
  • POKAZ FAJERWERKÓW
  • KONKURS Z NAGRODAMI
  • GŁÓWNA NAGRODA W LOSOWANIU (zwracamy koszt jednego  biletu  sylwestrowego)
  • nocleg w pokoju dwuosobowym 140,00 (bez śniadania )
  • 0,5l wódki, butelka wina musującego na Parę
  • * cena specjalna  270,00zł osoba

 

Do menu pakiet napoi zimnych i gorących .

————————————————————- Zupa ————————————————————-
Krem gruszka- pietruszka z prażonymi pistacjami i oliwą orzechową.

—————————————————- Dania serwowane —————————————————-
Gęsina confit z jabłkami w glazurze pomarańczowej z pieczonym ziemniakiem

XXX
Zrazy wieprzowe w sosie mascarpone z musztardą francuską podane na puree z dyni i batatów z podane z lekką sałatką z rukoli i warzyw z cytrynowym vinegrette.

XXX
Tradycyjny żur na wędzonce.

——————————————– PRZEKĄSKI ZIMNE W STOLE ——————————————–
Tradycyjny półmisek wędlin i mięs pieczonych
Pasztet z zająca na sosie tatarskim z jabłkami rajskimi
Polędwiczka pieczona z musem jabłkowym i świeżą miętą
Pstrąg faszerowany na postumencie
Łosoś w galarecie
Śledź na trzy sposoby – cebula z olejem, śmietanowy i po kaszubsku
Roladki z pieczonego rozbefu z pastą orzechową i świeżą rukolą
Tortilla hiszpańska z pieczoną wołowiną i warzywami
Marynaty, pikle, świeże warzywa

———————————————————- SAŁATKI ———————————————————-
Świeży szpinak z pomidorkami koktajlowymi, serem pleśniowym, smażonym boczkiem, prażonymi pestkami dyni i słonecznikiem skropiony sosem vinegrette
Sałatka grecka
Sałatka cezar z grillowanym kurczakiem i grzankami
Sałatka krabowa z awokado
Masło i wybór pieczywa

—————————————————— BUFET SŁODKI —————————————————–
Szarlotka z kruszonką
Sernik z wiśniami
Ciasto piaskowe z owocami sezonowymi
Kompozycja owoców sezonowych